Aktuális ajánlatok

Üzletvezetőt keresünk!

Szereted a növényeket és szívesen dolgoznál emberekkel? Bemutató üzletünkbe csoportvezetőt keresünk, ahol szebbnél szebb virágok közt tudsz dolgozni.
Ha a számítógép használata nem okoz problémát, és jól beszélsz románul, várjuk fényképes önéletrajzod a hr@dalia.ro email címre.
Középvezetői fizetést ajánlunk.

hr@dalia.ro

Előkönyvelő-áruösszeállító munkatársat keresünk!

Kollégáinknak segítségre van szüksége, ezért egy olyan személyt keresünk, aki segítőkész, szeret pörögni, nem riad vissza a kihívásoktól. Ha úgy gondolod, hogy ez nem okoz problémát és egy olyan munkahelyet keresel, ahol egész nap nem csak a számítógép előtt kell ülj, hanem változatos, interaktív feladatokat kell végezz, akkor TÉGED keresünk.

Feladataid: az előkönyvelő-áruösszeállító csapatban fogsz dolgozni. Délelőttönként HAMOR programban előkönyvelsz, számlázol, szállítóleveleket írsz a megrendelések alapján, majd délután a rakodóban segítesz a csapatnak a megrendelések alapján összecsoportosítani az árut.

Vállaljuk a betanításod, illetve cégen belüli és cégen kívüli szervezett tréningeket biztosítunk. Megtérítjük az üzemanyag-költségedet. Stabil, hosszú távú munkalehetőséget és ünnepkörökhöz kapcsolódó plusz juttatást biztosítunk, ezen kívül egy jókedvű csapat részese lehetsz, akikre mindig számíthatsz.

Várjuk fényképes önéletrajzod a hr@dalia.ro email címre.

hr@dalia.ro

Kertészeti dolgozót keresünk! (női és férfi)

Csapatjátékos vagy? Lelkesen és motiváltan végzed a munkád? Szereted a növényeket és szívesen dolgoznál virágok közt?

Amennyiben igen a válaszod, téged keresünk! Dísznövények ültetése, gondozása, ápolása, csomagolása és a növényházak tisztán tartása lesz a főbb feladatod.

Vállaljuk a betanításod, illetve cégen belüli és cégen kívüli szervezett tréningeket biztosítunk. Megtérítjük az üzemanyag-költségedet. Stabil, hosszú távú munkalehetőséget és ünnepkörökhöz kapcsolódó plusz juttatást biztosítunk, ezen kívül egy jókedvű csapat tagja lehetsz, akikre mindig számíthatsz.

Várjuk jelentkezésedet a 0736 398 337-es telefonszámon, hétköznap 10-14 óra között, vagy küldd el önéletrajzodat a hr@dalia.ro email címre. Személyes jelentkezésre a munkapontunkon van lehetőség: Kőröspatak, DN 12 Km 16+455 (a gidófalvi letérő előtt).

hr@dalia.ro