Grădinar voi fi!

Dorim să le oferim copiilor o experiență unică cu ajutorul programului nostru „Grădinar voi fi!” destinat elevilor din clasele primare. Ei vor avea ocazia să cunoască această meserie în cea mai mare horticultură de plante ornamentale din România, respectiv să urmărească și să încerce plantarea și irigarea mecanică. Vom organiza un tur al centrului de grădinărit pentru grupurile de elevi, unde vor putea vedea diferitele culturi și vor putea urmări procesul de lucru. Elevii pot vedea și experimenta etapele de dezvoltare ale unei plante, de la plantare până la înflorire, dincolo de ceea ce învață dintr-un manual.

Echipa noastră va fi bucuroasă să răspundă la orice întrebare din partea copiilor și a profesorului care îi însoțește. După ce vor încerca plantarea, copiii vor primi în dar micile plante, pe care le vor putea îngriji apoi acasă, ceea ce le va consolida dragostea pentru plante, abilitățile de îngrijire și simțul estetic.

Scopul programului educațional bazat pe experiențe Grădinar voi fi! este de a-i aduce pe copii mai aproape de grădinărit și de a-i face să iubească să lucreze cu plantele, prin prezentarea centrului nostru de grădinărit și a diferitelor varietăți de plante ornamentale colorate pe care le cultivăm.

Contăm pe colaborarea școlilor din Sfântu Gheorghe și așteptăm cu nerăbdare înscrieri din partea grupurilor de elevi și din instituția Dumneavoastră!

Pentru a stabili o programare, vă rugăm să sunați la următorul număr de telefon: 0722 466 543

Despre centrul de grădinărit

Centrul de grădinărit Dália din județul Covasna a fost înființat în 1993 în Valea Crișului, și a ajuns să devină cea mai mare horticultură de plante ornamentale din România. În prezent, cultivăm peste 3 milioane de plante pe an pe 2,5 hectare de teren acoperit și încălzit și 5 hectare de teren deschis. Deservim în principal lanțuri de hipermarketuri, însă printre partenerii noștri se numără și retaileri și florării. În magazinul nostru de prezentare comercializăm și alte plante și accesorii, pe lângă produsele noastre. Producem flori cultivate și livrate la termen, în stare bună, sănătoase și estetice, care sunt ușor de vândut și, prin urmare, generează un profit bun pentru partenerii noștri și îi încântă pe clienți. Avem peste optzeci de angajați.

Misiunea noastră: să contribuim la crearea unui mediu estetic și la îmbunătățirea calității vieții populației din România cu ajutorul unor flori frumoase.

Obiectivul nostru: să contribuim la succesul partenerilor noștri retaileri prin furnizarea de flori care sunt ușor de vândut, în stare bună și cu un nivel de marjă adecvat.